Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie over Amber

naar overzicht oliën >>>

 

Nederlandse naam

botanische naam

   
Amber etherische olie - productspecificatie / analyse
van deze olie is op dit moment geen complete analyse beschikbaar

1. product

chargenr. E3930 / 201006 / SEE223
productnaam Amber olie
land van herkomst India
INCI naam Pinus succinifera
botanische naam Pinus succinifera
synoniem Barnsteen
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur roodbruin - amber
geur zoet bloemig
smaak bitter
consistentie vloeibaar
bereiding droge destillatie van fossiele hars

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1 ml ist in 2 ml klar löslich
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,9013
Brechungsindex20°C 1,575
optische Drehung20°C 1,082°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus  
alk. und sauer reag. Subst.  
Jodzahl  
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile entsprechend
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester entsprechend
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flammpunkt >150° C
Siedepunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. 2 bis 3 Jahre
Haltbarkeit unter Inertgas 72 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

%    
%    
%    
%    
%    
%    
%    





Amber etherische olie kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseAmber.htm - laatste wijziging zondag 27 juni 2010

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer