Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Knoflook

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam botanische naam
   
Knoflook etherische olie - productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E0020 / 201005 / La
productnaam Knoflookolie
land van herkomst Mexico / China
INCI naam Allium sativum
botanische naam Allium sativum
synoniem  
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur helder geel
geur karakteristiek naar Knoflook
smaak scherp, zwak bitter
consistentie helder vloeibaar
bereiding stoomdestillatie van teentjes

3. reinheid

löslich in Ethanol 90 vol% 1:10 fast klar löslich
mischbar mit  fetten und ätherische Öle
relative Dichte20°C 1,0902
Brechungsindex20°C 1,5766
optische Drehung20°C  
Farbe Gardner  
Säurezahl  
alk. und sauer reag. Subst.  
wasserlösliche Anteile  
verharzte äther. Öle  
nichtfl. Anteile  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Flampunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Haltbarkeit ab Ld. 18 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 40 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

23,80 % Diallyltrisulfide  
27,00 % Diallyldisulfide  
3,80% Diallylsulfide  
% Sonstige  




Knoflook etherische olie kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseKnoflook.htm - laatste wijziging zaterdag 26 juni 2010

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer