Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Mosterd

naar overzicht oliën >>>

 

Nederlandse naam

botanische naam

         
Mosterd etherische olie - productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E3160 / 2907 / SEE116
productnaam Mosterd olie
land van herkomst India
INCI naam Brassica nigra
botanische naam Brassica nigra
synoniem  
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur bleekgeel
geur bijtend
smaak karakteristiek
consistentie helder, vloeibaar
bereiding stoomdestillatie van de geplette zaden

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% 1 ml ist in 2 ml klar löslich
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 1,016
Brechungsindex20°C 1,528
optische Drehung20°C -°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus  
alk. und sauer reag. Subst.  
Jodzahl  
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile  
Fremde fette Öle  
Fremde äther. Öle  
fremde Ester  
verharzte äther. Öle  
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flampunkt ° C
Siedepunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind.  
Schwermetalle < 2 ppm
Pathogenen nicht nachweisbar
Haltbarkeit ab Ld. 24 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 36 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

93,00% Allyl isothiocyanaat  
% Sonstige  





Mosterd etherische olie kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseMosterd.htm - laatste wijziging zondag 29 november 2009

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer