Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Sering

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam

botanische naam

       
Sering blend productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E3520 / 201003 / KAP-FL9
productnaam Sering blend
land van herkomst India
INCI naam Syringa vulgaris
botanische naam Syringa vulgaris
synoniem  
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur helder bleek geel
geur zoet bloemig
smaak  
consistentie vloeibaar
bereiding blend van etherische oliën

3. reinheid

löslich in Ethanol 90 vol% klar
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,9821
Brechungsindex20°C 1,5340
optische Drehung20°C 1.179°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus 1,5
alk. und sauer reag. Subst.  
Verseifungszahl  
Jodzahl  
Esterzahl  
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester  
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Flampunkt 65° C
Erstarrungspunkt  
Haltbarkeit ab Ld. 24 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 36-48 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

% Eugenol  
% Safrol  
% Eucalyptol  
% Terpen  
%    





Sering blend kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseSeringBlend.htm - laatste wijziging donderdag 18 maart 2010

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer