Anthémis aromatherapie

 
terug naar informatie hydrolaten

naar overzicht oliën >>>

  Nederlandse naam botanische naam
         
   
Hamamelis hydrolaat - productspecificatie
 

1. product

chargenr. HY0100 / 2912 / La
productnaam Hamamelis hydrolaat, Hamamelis water
land van herkomst Azië
INCI naam Aqua hamameliae
botanische naam Hamamelis japonica
synoniem Toverhazelaar
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur kleurloos
geur licht bloemig
smaak  
consistentie helder vloeibaar
bereiding hydrolaat

3. reinheid

löslich in Ethanol 70 vol% nicht mischbar
mischbar mit  aqua
relative Dichte20°C 0,998 g/cm³
Brechungsindex20°C  
optische Drehung20°C  
Visc <10 mPas
PH 4,91
alk. und sauer reag. Subst.  
Brix 0,8
Verseifungszahl  
Jodzahl  
Frei Alkohol  
Esterzahl  
alk. und sauer reag. Subst.  
Fremde fette Öle  
ätherisches Öl 0,11%
fremde Ester  
Ethanol nicht nachweisbar
verharzte äther. Öle  
Linalyl acetat  
Organ. Halogenverb. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Flampunkt >100° C
Erstarrungspunkt <0° C
Haltbarkeit ab Ld. 12 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 36 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt
   

4. analyse gaschromatogram

niet beschikbaar




Hamameliswater kopen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw reactie  
/aromabasis/analysevetolie/analyse/nietbeschikbaar.htm - laatste wijziging vrijdag 11 december 2009

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer