/volg Anthťmis opetherische oliŽn
eth. olie A t/m D
eth. olie E t/m K
eth. olie L t/m R
eth. olie S t/m Z
toepassingen

Attars
blends


basisoliŽn
maceraten en vetten
basisolie van de maand
toepassingen

insecten verdrijven

Nederlandse namen
botanische namen
recepten


hydrolaten


zalven
gels


Dode Zee
Edom huidverzorging
Edom aanbieding
Safi huidverzorging
Dode Zee INFO
Dode Zee mineralen
Dode Zee modder
RŁgener Krijt
Magnesium olie


prijzen
basisoliŽn
etherische oliŽn
grootverpakkingen
professionals

hydrolaten
insecten verdrijven
therapeutische mengselsinfo plantaardige
huidverzorging
Aanbiedingsets
Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Krijtbehandelingen
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
Voetverzorging

handcrŤmes
shampoo

massage oliŽn
huid oliŽn
sitemap

    Mineralen en Modder verzorging van probleemhuidenHet is al duizenden jaren bekend, dat het zout en de modder uit de Dode Zee een heilzame werking op de huid hebben. De mineralen reinigen, voeden en stimuleren de huidcellen. Van deze eigenschappen wordt bij de verzorging van acne, rosacea en andere huidproblemen gebruik gemaakt. Het resultaat zal zijn een vermindering van de ontstekingen, een normale talgproductie en het verminderen van puistjes en vlekken. Naar gelang de ernst van de aandoening zijn er meerdere behandelingsschema`s mogelijk. Vraag per e-mail welke producten voor uw huidprobleem het beste geschikt zijn.


ACNE
Om een zoals hier afgebeelde huid te behandelen moet veel gedaan worden. Belangrijk is dat het behandelingsschema nauwkeurig gevolgd wordt en dat de Dode Zee preparaten niet met andere producten gecombineerd worden.
begin  acne behandeling met Dode Zee preparaten.  De Dode Zee huidverzorging van Salťe Nature is ook geschikt voor de behandeling van rosacea, jeugdpuistjes, grove poriŽn en meeŽters, psoriasis en eczeem acne behandeling met Dode Zee preparaten na 10 dagen.  De Dode Zee huidverzorging van Salťe Nature is ook geschikt voor de behandeling van rosacea, jeugdpuistjes, grove poriŽn en meeŽters, psoriasis en eczeem acne behandeling met Dode Zee preparaten na 6 weken.  De Dode Zee huidverzorging van Salťe Nature is ook geschikt voor de behandeling van rosacea, jeugdpuistjes, grove poriŽn en meeŽters, psoriasis en eczeem acne behandeling met Dode Zee preparaten na 3 maanden.  De Dode Zee huidverzorging van Salťe Nature is ook geschikt voor de behandeling van rosacea, jeugdpuistjes, grove poriŽn en meeŽters, psoriasis en eczeem
De kuur begint met het grondig reinigen van de huid met een modder waspommade deze met natte vingertoppen in cirkelvormige bewegingen aanbrengen, Ī 2 minuten licht inmasseren, dan afspoelen met lauwwarm water. Daarna bij een actieve (open) acne een moddermasker en bij een passieve acne (geen open puistjes meer) een zwarte modder masker aanbrengen. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid het masker tot maximaal 15 minuten in laten werken, dan met een vochtige spons afnemen. De handen goed wassen met een ontsmettende zeep, bijv. modderzeep of waspommade en vervolgens de comedonen uitdrukken en eventuele pus uit de puistjes verwijderen. Let op dat de huid niet beschadigd wordt. Handen opnieuw wassen om infectie te vermijden en nogmaals modder waspommade aanbrengen en 1-2 minuten in laten werken. Met lauw water verwijderen. Bij een passieve acne kan eventueel een korte lichte massage met een vochtregulerende crŤme, moisturizer, uitgevoerd worden. De huid tonifiŽren met lotion. Hierdoor wordt de zuurgraad van de huid hersteld en de poriŽn gesloten. Deze behandeling 1 ŗ 2 keer per week uitvoeren.
Dagelijks behandelen a.h.v.:
`s ochtends reinigen met modder- of mineralenzeep, dan de moisturizer aanbrengen, eventueel deppen met gezichtslotion.
`s avonds reinigen met modder- of mineralenzeep en afdekken met de moisturizer, eventueel deppen met gezichtslotion. Indien nodig de puistjes en cysten aanstippen met een druppel Manuka olie

Ľ


ZEER VETTE HUID
Gezichtsverzorging, begin deze mineralen huidverzorging met een moddermasker. Hiermee wordt de huid ontdaan van dode huidcellen, schilfers en oneffenheden met als resultaat een goed gereinigde en goed doorbloede huid, die de actieve bestanddelen van de volgende producten goed op kan nemen. Het masker is bijzonder geschikt voor een huid met black en/of white heads, een huid met littekens en een huid met genezende acne. Laat het masker 5-15 minuten (naar gelang de gevoeligheid van de huid) inwerken en verwijder het een vochtig sponsje. Breng nu de moisturizer crŤme aan en masseer hiermee Ī 10 minuten. Tonifieer met de lotion. Voer deze behandeling 1x per week uit eventueel af te wisselen met een zwarte modder masker
Dagelijks `s ochtends en `s avonds reinigen met modder- of mineralenzeep of milk, dan de moisturizer crŤme aanbrengen en tonifieren met lotion
 
Bij een minder vette huid geeft de Edom serie voor een gemengde huid goede resultaten.
Lichaamsverzorging voor een onreine huid met grove en verstopte poriŽn. Deze behandeling, mits regelmatig uitgevoerd, stabiliseert de talgproductie en maakt de huid gladder. Reinig de huid met modder waspommade en spoel goed schoon met warm water. Breng dan een zwarte modder masker of zwarte modder aan en laat deze 10-20 minuten inwerken. Goed afspoelen en nabehandelen met mineralen bodylotion of moisturizer crŤme. Voor het dagelijkse douchen of baden uitsluitend modder waspommade, modderzeep of bad & douchegel gebruiken. Nabehandelen met bodylotion of moisturizer crŤme.
Ľ


PUISTJES / PUKKELTJES op het lichaam
Een extreem vette huid, een onreine huid met grote poriŽn, meeŽters, pukkeltjes, ingegroeide haartjes, of verhoorningen kunnen heel goed met Dode Zee mineralen of modder verzorgd worden. De huid wordt rein, glad en soepel.
Dagelijks:
Uitsluitend reinigen met modder zeep, geen normale zeep, doucheschuim o.i.d. gebruiken. De modderzeep in laten werken en afspoelen. Na het reinigen de huid licht inmasseren met bodylotion, als de huid zeer droog is kan ook een vochtregulerende crŤme, moisturizer, gebruikt worden.
Wekelijks:
1 ŗ 2 keer per week reinigen met modder was pommade of peelingzout (bij het baden of douchen) of een oplossing van Dode Zee mineralen (bad). Na het reinigen de huid licht masseren met bodylotion of moisturizer.
Ľ

Drijven in de Dode Zee. Baden in de Dode Zee heilzaam bij psoriasis, eczeem en andere huidproblemen.

   

Anthťmis webshop
honderden oliŽn in therapeutische kwaliteitrecepten


oliŽn zoeken op
Nederlandse naam
botanische naam
wrattenoliŽn


welke olieEdom huidverzorging met Dode Zee mineralen

aanbiedingmassage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen

Rosa Mosqueta
huidverzorging met Rozenbottel olie

Rio de Coco
huidverzorging met biologische Cocosolie
Tea Tree
huidverzorging met biologische Tea Tree olie

Neutral
verzorging met Dode Zeezout voor de allergische huid

Sandorini
huidverzorging met biologische Duindoornolie
etherische olie in jojoba,
te gebruiken als parfum of toevoeging aan massag-oliŽn
Parfum olie met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediŽnten

   
acne.htm - laatste wijziging zondag 27 januari 2019

copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer