Anthťmis aromatherapie mineralen colliers
mineralen colliers brengen verstoorde energie weer in balans
 
knuffelstenen   zoutlampen   gezondheidshangers
 
mineralen colliers
Mineralen of edelstenen zijn net als de mens en andere levende wezens ontstaan uit natuurlijk gevormde energieŽn, daarom kunnen mineralen verstoorde energetische velden van de mens weer in balans brengen of corrigeren.
Splitcolliers zijn gemaakt van kleine stukjes gepolijste mineralen en voorzien van een anti-allergene goudkleurige sluiting. Naast de optische schoonheid hebben de mineralen een positieve werking op de mens al geven door regelmatig dragen verlichting op het psychische vlak en bij stress, nervositeit e.d.
het zijn unieke stukjes mineraal, vorm en kleur zijn dus bij ieder collier verschillend.
 
mineralen colliers zijn NIET meer leverbaar

 


Amethist
Amethist geeft kalmte en innerlijke rust en is goed bij slaapproblemen, spanningshoofdpijn en maagpijn. Helpt angst en verdriet verwerken. Amethist werkt ontspannend op de nekspieren en schouderbladen, dragen bij: hoofdpijn, migraine, rusteloosheid, hyperactiviteit, onevenwichtigheid, slaapproblemen, verkrampte nekspieren.

Amethist past bij het zevende chakra: kruin

Aventurijn
Aventurijn bevordert de groei zowel geestelijk als lichamelijk. Het mineraal geeft rust aan mensen die zich slecht kunnen beheersen en is goed voor onrustige kinderen. Groene Aventurijn helpt bij huidaandoeningen zoals bij eczeem, psoriasis, nattende uitslag, acne en jeuk

Groene Aventurijn past bij het vierde chakra:

Bergkristal
Bergkristal stimuleert de concentratie, geeft inzicht en zelfvertrouwen en heft geestelijke blokkades op. Het mineraal werkt reinigend en opwekkend na ziekte.

Bergkristal dragen bij: wonden, abcessen, acne, eczeem, ischias, hernia, angst, depressiviteit, menstruatieproblemen en overgangsklachten, reisziekte.

Bergkristal past bij ieder chakra

Bruine Jaspis
Bruine Jaspis werkt activerend en stimulerend op het zenuwstelsel. Het is een mineraal wat inspireert tot nieuwe ideeŽn

Draag een collier van Bruine Jaspis o.a. bij reisziekte of bij snel gefrustreerd raken :

Bruine Jaspis hoort bij het heiligbeen chakra

Carneool
Carneool bevordert de levensvreugde, verdrijft nachtmerries, geeft warmte en staat voor positief denken, vitaliteit en verdraagzaamheid. Het mineraal wordt door zijn bloedzuiverende werking gebruikt bij problemen in de bloedsomloop en bij lever- en nierziekten. Draag Carneool o.a bij: te lage bloeddruk, slechte doorbloeding, suikerziekte, zenuwpijn, gewrichtspijn, nachtmerries.

Carneool past bij het tweede chakra

Fluoriet
Fluoriet bevordert creatief denken, verheft de geest, geeft rust en stimuleert de calciumopname. Het is een goede meditatiesteen. Fluoriet komt is veel kleurschakeringen voor en vaak zijn meerdere kleuren in ťťn steen vertegenwoordigd. / Blauw - geestelijke rust / Paars - spiritualiteit / Groen - harmonie, evenwicht / Roze - liefdevol denken
Draag Fluoriet bij geestelijke verwarring en onrust, gebrek aan concentratie, wonden
Fluoriet past bij verschillende chakra’s

Granaat
Granaat stimuleert wilskracht en doorzettingsvermogen. Het mineraal versterkt het ego en is niet geschikt voor kinderen of driftige, gejaagde mensen. Granaat beschermt tegen besmetting.
Draag Granaat bij: te lage bloeddruk, gebrek aan zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, futloosheid
Granaat behoort bij het eerste chakra.

Lapis Lazuli
Lapis Lazuli is een vriendschapssteen. Het mineraal heeft een harmoniserend effect, schenkt zelfvertrouwen, versterkt de liefde, helpt tegen depressies en stimuleert geestelijke helderheid
Draag Lapis-Lazuli bij: nervositeit en nagelbijten, onrust, epilepsie, hoge bloeddruk, koorts, eczeem, depressies, te weinig zelfvertrouwen
Lapis-Lazuli past bij het zesde chakra.

Luipaard Jaspis
Luipaard Jaspis verhoogt de creativiteit en stimuleert veelzijdigheid. Het mineraal sterkt de lichamelijke weerstand.
Draag een Luipaard Jaspis collier o.a. bij: lever en alvleesproblemen en als ondersteuning tijdens creatieve perioden.
Luipaard Jaspis hoort bij het heiligenbeen chakra.

Maansteen
Maansteen heeft een positieve werking op de alvleesklier, hormonale stoornissen en stimuleert de lymfestroom. Het mineraal bevordert de innerlijke groei
Draag een Maansteencollier tijdens de zwangerschap en bij menstruatieklachten
Maansteen past bij het heiligbeen chakra.

Malachiet
Malachiet heeft een gunstige werking op het gezichtsvermogen. Het mineraal sterkt het hart, werkt vochtafdrijvend en verlicht de pijn bij reuma, artritis en artrose. Malachiet bevordert de groei bij kinderen.
Draag Malachiet bij: reuma, artritis, artrose, epilepsie, kiespijn, hartkrampen, prostaatklachten, menstruatiestoornissen

Malachiet past bij het vierde chakra

Mosagaat
Mosagaat geeft rust en kracht. Het mineraal bevordert de vitaliteit en schenkt wilskracht en verantwoordelijkheid.
Draag Mosagaat bij darmklachten, oorsuizingen, starheid, nervositeit, lichamelijke zwakte

De Mosagaat past bij het vierde chakra

Rookkwarts
Rookkwarts bevordert de concentratie, maakt standvastig bij het nemen van beslissingen. Het mineraal weert negatieve energieŽn.
Draag een Rookkwartscollier o.a. bij: verdriet en spijsverteringsproblemen. Rookkwarts verstevigt de spieren en werkt stabiliserend op botten en gewrichten

Rookkwarts past bij het heiligbeenchakra

Rozenkwarts
Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent het gevoel voor liefde en kunst.
Draag Rozenkwarts o.a. bij: heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid.

Rozenkwarts past bij het vierde chakra

Sneeuwvlok
Obsidiaan is een sterke meditatiesteen. Het mineraal zet aan tot bewuste daadkracht en beschermt tegen oneerlijkheid. Een steen om zelfbewust te kiezen, niet om kado te doen. Obsidiaan is niet geschikt voor kinderen en onstabiele personen.
Draag Obsidiaan bij wonden, ongedurigheid, infecties, problemen aan pancreas, lever en nieren. Sneeuwvlokobsidiaan ook bij maag- en darmklachten

Obsidiaan past bij het eerste chakra.

Tijgeroog
Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden, geeft zelfvertrouwen en bevordert verantwoordelijksheidsgevoel. Het mineraal sterkt de concentratie, werkt positief op het zenuwstelsel en helpt wegen te vinden om zijn doel te bereiken.
Draag Tijgeroog o.a. bij: gebrek aan zelfvertrouwen, niet kunnen concentreren, krampen, astma, verkoudheid, innerlijke koude. Vanwege de blokkerende werking niet te lang achterelkaar dragen.

Tijgeroog past bij het derde chakra
 
bestellen
hier vindt u meer Anthťmis producten ....
Attars heerlijke natuurlijke geuren etherische oliŽn gezondheidssteentjes prijslijst huismerk etherische oliŽn
Dode Zee huidverzorging massage oliŽn Dode Zee modder huidverzorging Aleppo zepen
  home sitemap  
e-mail mineralen@anthemis.nl gezondsteen/knuffelsteen.htm - laatste wijziging woensdag 06 augustus 2014

copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer