Anthťmis aromatherapie gezondheidsstenen
gezondheidshangers Agaat, Amazoniet, Amethist, Aquamarijn, Apacetraan, Aventurijn, Barnsteen, Bergkristal
 
knuffelstenen   mineralen colliers   zoutlampen
 
Gezondheidsstenen zijn mineralen die op het lichaam gedragen worden en zodoende helpen allerlei menselijke kwalen te verlichten. Mineralen werken heel subtiel om het energiesysteem van de mens in balans te brengen of te houden. Een mineraal geneest niet, maar transformeert de energie, het genezingsproces vindt plaats in de persoon zelf.

In veel gevallen kunnen deze mineralen de werking van etherische oliŽn ondersteunen en aanvullen, ook kunnen etherische oliŽn op hun beurt de invloed van mineralen versterken.

 
gezondheidsstenen zijn NIET meer leverbaar

 

In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende stenen. Uitgebreide informatie over het mineraal en de mogelijke combinatie met etherische oliŽn krijgt u door op de naam naast de afbeelding te klikken.

 
Agaat Agaat komt in veel kleurschakeringen voor. De basiskleuren zijn grijs, beige, wit, zwart en bruin, gewolkt of gestreept
Agaat geeft troost, kalmeert en brengt harmonie. Helpt tegen hoofdpijn en duizeligheid.
Agaat Botswana Agaat uit Botswana is roze tot paarsrood van kleur en heeft een grillige tekening. Net als de andere Agaten geeft de steen troost, werkt kalmerend en brengt harmonie.
Agaat turitella Turitella Agaat is licht tot donkerbruin van kleur met schelpvormige tekening. Net als de andere Agaten geeft de steen troost, werkt kalmerend en brengt harmonie.
Amazoniet Amazoniet is zacht groenblauw, soms met witte streepjes of wolkjes.
Amazoniet helpt bij huidproblemen als kloven en wonden en stimuleert celregeneratie

Amethist licht

Amethist donker
Amethist Amethist geeft kalmte en innerlijke rust en is goed bij slaapproblemen, spanningshoofdpijn en maagpijn. Helpt angst en verdriet verwerken.
Aquamarijn Aquamarijn helpt bij schildklierproblemen en stimuleert het uiten van gevoelens.
Aventurijn Aventurijn bevordert de groei zowel geestelijk als lichamelijk. Het mineraal geeft rust aan mensen die zich slecht kunnen beheersen en is goed voor onrustige kinderen.
 
Aventurijn geel Aventurijn bevordert de groei zowel geestelijk als lichamelijk. Gele Aventurijn dragen bij o.a. ongeduldigheid, onrust, onevenwichtigheid, somberheid
Bergkristal Bergkristal stimuleert de concentratie, geeft inzicht en zelfvertrouwen en heft geestelijke blokkades op. Het mineraal werkt reinigend en opwekkend na ziekte.
Calciet groen Groene Calciet stimuleert vernieuwing en helpt oude, vastzittende patronen los te laten.
Calciet oranje Oranje Calciet verdrijft depressieve gedachten, helpt emotionele wonden genezen.
Carneool Carneool bevordert de levensvreugde, verdrijft nachtmerries, geeft warmte en staat voor positief denken, vitaliteit en verdraagzaamheid.
 
CharoÔet CharoÔet stimuleert de wilskracht en verhoogt de concentratie. Het mineraal heeft een positieve invloed op de waterhuishouding en kan helpen bij cellulitis en zwaarlijvigheid.
Chrysocolla Chrysocolla laat mensen beter naar elkaar luisteren en emotioneel beter op elkaar af stemmen. Het mineraal ontkrampt, helpt bij depressie, geeft vertrouwen.
Chrysopraas Chrysopraas brengt emoties in evenwicht en kan helpen een bevalling te vergemakkelijken.

natuurlijke Citrien
Citrien Citrien verdrijft somberheid en werkt vitaliserend voor lichaam en geest.
Fluoriet Fluoriet bevordert creatief denken, verheft de geest, geeft rust en stimuleert de calciumopname. Het is een goede meditatiesteen.
Dumortieriet  

Granaat Granaat stimuleert wilskracht en doorzettingsvermogen. Het mineraal versterkt het ego
 
Heliotroop Heliotroop geeft troost bij tegenslagen. Bevordert de bevalling en heeft een sterk vitaliserende werking op de gehele mens.
Jade Jade geeft innerlijke rust en wijsheid. Het mineraal werkt versterkend op nieren, blaas en ogen.
Jaspis Jaspis verlicht de bevalling, helpt tegen zwangerschapsbraken en andere vormen van misselijkheid.
Jaspis Dalmatiner Dalmatiner Jaspis werkt activerend en stimulerend op het zenuwstelsel. Het is een mineraal wat inspireert tot nieuwe ideeŽn.
Jaspis Luipaard Als "bonte hond" aktiveert Luipaard Jaspis de creativiteit en stimuleert veelzijdigheid. Het mineraal sterkt de lichamelijke weerstand.
 
Lapis-Lazuli Lapis Lazuli is een vriendschapssteen. Het mineraal schenkt zelfvertrouwen, versterkt de liefde, helpt tegen depressies
Lepidoriet  
Maansteen Maansteen heeft een positieve werking op de alvleesklier, hormonale stoornissen en stimuleert de lymfestroom. Het mineraal bevordert de innerlijke groei
Magnetiet Magnetiet heeft een krachtige werking tegen alle soorten pijnen en moet altijd op de plaats van de pijn gedragen worden.
Malachiet Malachiet heeft een gunstige werking op het gezichtsvermogen. Het mineraal sterkt het hart
Mosagaat Mosagaat geeft rust en kracht. Het mineraal bevordert de vitaliteit en schenkt wilskracht en verantwoordelijkheid.
Nefriet Nefriet sterkt de blaas en helpt tegen bedplassen en incontinentie in het algemeen. Het mineraal werkt positief bij nierstenen en andere nierproblemen
 
Obsidiaan Obsidiaan is een sterke meditatiesteen. Het mineraal zet aan tot bewuste daadkracht en beschermt tegen oneerlijkheid.
Olivijn Olivijn beschermt tegen negatieve invloeden, geeft fysieke kracht en helpt geestelijke problemen te verwerken
Onyx Onyx verhoogt de weerstand, beschermt tegen ongevallen en is een goede steun bij verlies en verdrietverwerking
Dendriet Opaal Opaal dendriet Opaal brengt lichaam en ziel samen, reguleert de bloeddruk.
Prehniet Prehniet stimuleert de vetstofwisseling. Het mineraal helpt realiteit en waarheid te accepteren.
Pyriet Pyriet sterkt het zenuwgestel en verhoogt het weerstandsvermogen. Het mineraal werkt positief bij luchtwegproblemen.
Rhodochrosiet Rhodochrosiet zorgt voor een goede doorstroming van de energie en is kalmerend bij onrust en verwarring.
 
Rodoniet Rodoniet helpt bij verwarde gedachten en brengt vrede en stilte. Het mineraal kalmeert overdreven reflexen,
Rookkwarts Rookkwarts bevordert de concentratie, maakt standvastig bij het nemen van beslissingen. Het mineraal weert negatieve energieŽn
Rozenkwarts Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei.
Rutielkwarts Rutielkwarts versterkt de bronchiŽn en longen, maakt deze schoon en ruim. Het mineraal bevordert de daadkracht en een gezonde celgroei.
Saffier Saffier heeft een bloeddrukverlagende werking, is goed voor de ogen. Het is een sterk bindende steen die trouw en oprechtheid bevordert
Smaragd Smaragd bevordert de groei, zowel lichamelijk als geestelijk. Het mineraal stimuleert de bloedsomloop en is goed voor het gezichtsvermogen.
Sodaliet Sodaliet werkt kalmerend, sterkt het zelfvertrouwen en is een goede steen voor gejaagde mensen. Het mineraal stimuleert de stofwisseling,
 
Sugeliet Sugeliet versterkt de zelfstandigheid, is een goede steen voor mensen die vluchten in verslavingspatronen.
Toermalijn Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en de concentratie. Het mineraal beschermt tegen negatieve straling en gedachten
Turkoois Turkoois is een vriendschapssteen die helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen. Het mineraal trekt het goede aan
Tijgeroog Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden, geeft zelfvertrouwen en bevordert verantwoordelijksheidsgevoel.
Unakiet Unakiet of Epidoot versterkt de conditie van het lichaam.

bestellen Bovenstaande producten kunt u per email bestel@anthemis.nl bestellen, schrijf in de onderwerpregel van uw bericht `bestelling`.
Ook kunt u gebruik maken van het bestelformulier op onze site.
Verzendkosten en levervoorwaarden vindt u > > > hier

 

hier vindt u meer Anthťmis producten ....
Attars heerlijke natuurlijke geuren etherische oliŽn Aleppo zepen prijslijst huismerk etherische oliŽn
Dode Zee huidverzorging massage oliŽn Dode Zee modder huidverzorging mineralen colliers
  home sitemap  
e-mail mineralen@anthemis.nl gezondsteen/hangers.htm - laatste wijziging woensdag 06 augustus 2014

copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer