Anthémis aromatherapie knuffelmineralen
knuffelstenen kunnen door regelmatig masseren pijnen verlichten
 
zoutlampen   mineralen colliers   gezondheidshangers
 
knuffelstenen
Mineralen of edelstenen zijn net als de mens en andere levende wezens ontstaan uit natuurlijk gevormde energieën, daarom kunnen mineralen verstoorde energetische velden van de mens weer in balans brengen of corrigeren. Knuffelstenen zijn stukjes gepolijst mineraal die door vasthouden of wrijven een aangenaam gevoel teweeg brengen.
Door regelmatig gebruik geven de steentjes verlichting op het psychische vlak en bij stress, nervositeit e.d. De stenen kunnen ook verlichting geven door ze over pijnlijke plekken te wrijven of ze met een pleister een tijdje vast te plakken.
Knuffelstenen zijn unieke stukjes mineraal, vorm en kleur zijn dus bij ieder steentje verschillend.
 
knuffelstenen zijn NIET meer leverbaar

 


Amazoniet
Amazoniet stimuleert celregeneratie en is daardoor goed te gebruiken bij wonden en kloven.
Amazoniet brengt rust in emoties en verzacht hoofdpijn ontstaan uit spanningen. opleggen bij: (emotionele)spanningen, stress, artritis, geestelijke onrust, wonden en zweren, oedemen, herpes, jeuk.

Amazoniet past bij het vier+ chakra tussen hart en keel

Onyx
Onyx verleent innerlijke kracht en uithoudingsvermogen, stimuleert het horen en het luisteren. Het mineraal verhoogt de weerstand, beschermt tegen ongevallen en is een goede steun bij verlies en verdrietverwerking. Onyx versterkt de botten en het gebit
Draag Onyx o.a. bij: tranende ogen, luchtwegproblemen, gebrek aan concentratie, doofheid, oorsuizingen, zwakke nagels, haar- en huidproblemen, zwakke zenuwen

Onyx past bij het eerste chakra

Obsidiaan
Obsidiaan is een sterke meditatiesteen. Het mineraal zet aan tot bewuste daadkracht en beschermt tegen oneerlijkheid. Een steen om zelfbewust te kiezen, niet om kado te doen. Obsidiaan is niet geschikt voor kinderen en onstabiele personen. Sneeuwvlokobsidiaan helpt bij maag en darmklachten en infecties.
Draag Obsidiaan bij wonden, ongedurigheid, infecties, problemen aan pancreas, lever en nieren. Sneeuwvlokobsidiaan ook bij maag- en darmklachten

Obsidiaan past bij het eerste chakra.
knuffelsteen Sodaliet
Sodaliet
Sodaliet werkt kalmerend, sterkt het zelfvertrouwen en is een goede steen voor gejaagde mensen. Het mineraal stimuleert de stofwisseling, versterkt het lymfestelsel en zenuwen.
Sodaliet opleggen o.a. bij: te hoge bloeddruk, overgevoeligheid, duizeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen

Sodaliet past bij het zesde chakra

Tijgeroog
Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden, geeft zelfvertrouwen en bevordert verantwoordelijksheidsgevoel. Het mineraal sterkt de concentratie, werkt positief op zenuwstelsel.
Tijgeroog opleggen bij o.a.: gebrek aan zelfvertrouwen, niet kunnen concentreren, krampen, astma, verkoudheid, innerlijke koude

Tijgeroog past bij het zonnevlechtchakra
 
bestellen
hier vindt u meer Anthémis producten ....
Attars heerlijke natuurlijke geuren etherische oliën gezondheidssteentjes prijslijst huismerk etherische oliën
Dode Zee huidverzorging massage oliën Dode Zee modder huidverzorging Aleppo zepen
  home sitemap  
e-mail mineralen@anthemis.nl gezondsteen/knuffelsteen.htm - laatste wijziging woensdag 06 augustus 2014

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer