Dode Zee zwarte modder en Dode Zee mineralen, heilzaam bij psoriasis, eczeem, acne vulgaris, jeugdpuistjes en schubbenhuid of schilferhuid. Dode Zee modder ook effectief bij spierpijn, sportblessures, reumatische aandoeningen en gewrichtsontsteking of artritis. Eveneens voor behandeling van oedeem benen en spataderen.
Anthémis aromatherapie
huidverzorging met Dode Zee mineralen en modder
Dode Zee zwarte modder en Dode Zee mineralen, heilzaam bij psoriasis, eczeem, acne vulgaris, jeugdpuistjes en  schubbenhuid of schilferhuid. Dode Zee modder ook effectief bij spierpijn, sportblessures, reumatische aandoeningen en gewrichtsontsteking of artritis. Eveneens voor behandeling van oedeem benen en spataderen.
 
Kuren met Dode Zee zwarte modder en Dode Zee mineralen, heilzaam bij psoriasis, eczeem, acne vulgaris, jeugdpuistjes en  schubbenhuid of schilferhuid. Dode Zee modder ook effectief bij spierpijn, sportblessures, reumatische aandoeningen en gewrichtsontsteking of artritis. Eveneens voor behandeling van oedeem benen en spataderen.
Dode Zee modder / zout kuren
Deze kuren combineren de heilzame werking van het Dode Zee water en het mineralen zout met de cosmetische voordelen van de Dode Zee modder.
De kuren zijn modulair samengesteld met producten uit de "Edom" lijn ende "SAFI modderproducten" lijn. Niet alleen ernstige huidproblemen laten zich uitstekend met deze preparaten verzorgen, ook zijn ze zeer geschikt ter ontspanning of voor de verzorging van de `normale` huid. Heeft u vragen over de producten of toepassing, stel ze per email
 
body scrub   pré sauna   after sauna   spier massage   Dode Zeewater behandeling   mineralen massage

gelaats peeling   oedeem benen   lichaams behandeling   antirimpel behandeling   droog haar met roos   vet haar met roos

modder pakking   modder massage   sport pakking   sport behandeling   thalasso therapie

psoriasis op lichaam   psoriasis handen voeten   psoriasis eczeem hoofd   psoriasis in gezicht   eczeem handen voeten   eczeem in gezicht   eczeem op lichaam   schubben schilfer huid

lichaams behandeling De behandeling werkt zeer ontspannend en reinigt de huid intensief. Activeert de doorbloeding en geeft een fris uiterlijk.
benodigdheden:
Dode Zee zout Zwarte modder Salee-bodylotion Body modder waspommade Meng de Dode Zee mineralen met een beetje Amandel of andere massage olie (dit om het masseren te vergemakkelijken). Scrub het lichaam met de mineralen, doe dit met licht draaiende drukkende bewegingen. Volg altijd de richting van de bloedsomloop. Reinig het lichaam met body modderwaspommade afspoelen met lauwwarm water. Verwarm de zwarte modder tot ongeveer 37º. Breng de modder op het lichaam aan, behalve gezicht, haren en borsten. Wikkel het lichaam in plastic folie en laat de modder 15 minuten inwerken. met kleine cirkelvormige bewegingen. Reinig dan weer met modderwaspommade, vervolgens de SaleeNature bodylotion licht inmasseren.
»
body scrub Deze scrub-behandeling hydrateert en mineraliseert en geeft een mooie gladde huid. Dode huidcellen en schilfers worden verwijderd. Voor een goed resultaat 1x per week toepassen.
benodigdheden:
Dode Zee zout Salee-bodylotion Body modder waspommade massage olie Meng de Dode Zee mineralen met een beetje massage olie. Scrub het lichaam met de mineralen, doe dit met licht draaiende drukkende bewegingen. Volg altijd de richting van de bloedsomloop. Reinig het lichaam met body modderwaspommade afspoelen met lauwwarm water. Dan de bodylotion licht inmasseren.
  »
after sauna Deze lichte scrubbehandeling mineraliseert, stimuleert, activeert de bloedsomloop en geeft een heerlijk behagelijk gevoel.
benodigdheden:
Dode Zee zout Salee bodylotion Als afsluiting van een sauna. Wrijf met licht masserende bewegingen het gehele lichaam in met Dode Zee mineralen. Na het douchen het lichaam insmeren met bodylotion.
  »
pré sauna Ter voorbereiding van een sauna. Reinigt het lichaam, mineraliseert en vitaliseert. Maakt de huid schoon en fris, zodat deze optimaal kan reageren op de activiteiten in de sauna.
benodigdheden:
Body modder waspommade Meng de body modderwaspommade in de handpalmen met water tot er schuim ontstaat en was hiermee het lichaam.
  »
spier massage

Deze mineralen massage vermindert spierpijn en geeft een opmerkelijk herstel van blessures zoals bijv. bij bloeduitstortingen.

benodigdheden:
Dode Zee zout Body modder waspommade Massage olie Meng het Dode Zee zout met een beetje massage olie en breng dit aan op de pijnlijke spieren en ledematen. Masseer ongeveer 10 minuten. Spoel af met lauwwarm water en reinig met body modderwaspommade. Goed afspoelen met lauwwarm water en masseren met een warme massage olie of amandel olie.
»
thalasso therapie Deze behandeling hydrateert, mineraliseert, stimuleert en is zeer ontspannend. Geeft een diep gevoel van welbehagen.
benodigdheden:
Dode Zee zout Salee bodylotion Los 200 gram Dode Zee mineralen op in een lauw warm bad. Baad 20 minuten en neem vervolgens een douche. Bij het douchen geen zeep o.i.d. gebruiken. Na het douchen het lichaam licht inmasseren met bodylotion.
  »
modder massage

De modder massage geeft een weldadige ontspanning en verzacht de huid. Het celmetabolisme en bloedsomloop worden gestimuleerd. De uitstekende hydratering en mineralisering van de huid geeft een gevoel van verjonging.

benodigdheden:
Zwarte modder Body modder waspommade Massage olie Verwarm de zwarte modder tot ongeveer 37º. Breng de modder op het lichaam aan en masseer gedurende 15 minuten met kleine cirkelvormige bewegingen. Reinig dan met body modderwaspommade. Goed afspoelen met lauwwarm water en ter afsluiting masseren met een plantaardige olie, bijv. amandel olie of andere massage olie
  »
modder pakking

De modder pakking bevordert de bloedsomloop en werkt preventief tegen oedeemvorming en spataderen. Hydrateert, mineraliseert en ontgift door middel van zweten. Een ideale lichaamspeeling met als resultaat een huid zo zacht als van een baby.

benodigdheden:
Zwarte modder Body modder waspommade Salee bodylotion Verwarm de zwarte modder tot ongeveer 37º- 42º. Breng de modder op het gehele lichaam aan, behalve gezicht, haren en beorsten. Wikkel het lichaam in plastic folie en een deken. Laat de modder 15 minuten inwerken, dan douchen en wassen met body modderwaspommade. Goed afspoelen en de bodylotion licht inmasseren.
  »
sport modder behandeling

Deze zwarte modder behandeling vermindert spierpijn aanzienlijk en versnelt het herstel van blessures. Geeft een heerlijk ontspannen en fit gevoel.

benodigdheden:
Zwarte modder Body modder waspommade Salee bodylotion Verwarm de zwarte modder tot ± 37ºC en breng deze aan op de pijnlijke spieren of ledematen. Bandageer de plekken en laat de modder 15 minuten inwerken. Reinig de huid met body modderwaspommade. Goed afspoelen en de bodylotion licht inmasseren.
  »
sport pakking

De modder pakking ontspant en geeft een gevoel van welbehagen. Prepareert de spieren voor een wedstrijd.

benodigdheden:
Zwarte modder Body modder waspommade Salée-bodylotion Massage olie Verwarm de zwarte modder tot ongeveer 42º- 48º. Breng de modder op het gehele lichaam aan, behalve het gezicht, haar en borsten. Wikkel het lichaam in plastic folie en bedek het met een deken. Laat de modder 10 minuten inwerken, dan douchen en wassen met body modderwaspommade. Goed afspoelen en bodylotion aanbrengen, dan masseren met een warme massage olie.
  »
mineralen massage

Deze mineralen massage geeft binnen 25 minuten een baby huid. De hydroscopische eigenschappen van de mineralen stimuleren de vochthuishouding van de huidcellen. Effectief bij cellulitis.

benodigdheden:
Dode Zee zout Body modder waspommade Face modder waspommade Massage olie Wrijf het gehele lichaam en gezicht in met amandel- of een andere massage olie. Meng de Dode Zee mineralen met een beetje olie (dit vereenvoudigt het masseren) Masseer met twee handen het Dode Zee zout in de huid, vermijd de oogcontouren, lippen en intieme delen. Masseer gedurende 20 minuten met cirkelvormige bewegingen, volg altijd de richting van de bloedsomloop. Reinig het lichaam met body modderwaspommade en het gezicht met face wash waspommade. Breng vervolgens een mineralen bodylotion en/of crème aan.
  »
gelaats peeling

De huid wordt diep gereinigd, met als resultaat een gladde, schone huid met een stralende teint. Goede hydratering door de mineralen en modder. Resultaat: een gladde schone huid met een stralende teint

benodigdheden:
Modderzeep Zwarte modder Hydraterende Dode Zee crème Reinig de huid met de modder zeep. Breng de zwarte modder zacht masserend aan op gezicht, hals en decolleté. Oogcontouren en lippen vermijden. Laat de modder 5 minuten inwerken en reinig vervolgens met lauwwarm water. Breng dan een hydraterende Dode Zee crème aan. Naar behoefte 1 à 2 keer per week.
  NIET TOEPASSEN bij COUPEROSE of een extreem gevoelige huid
  »
antirimpel behandeling

Deze behandeling hydrateert de huid optimaal, met als resultaat een jeugdig uitziende gezonde huid.

benodigdheden:
Modderzeep Face modder waspommade Hydraterende Dode Zee crème Reinig de huid met modder zeep. Breng de face wash waspommade aan op het gezicht, hals en decolleté. Oogcontouren en lippen vermijden. Laat de pommade inwerken; 1 minuut voor een gevoelige huid; 5 minuten voor een normale huid; 7 minuten voor een vette huid. Afspoelen met lauwwarm water en vervolgens een hydraterende dag- of nachtcrème aanbrengen. Minimaal 1x per week, maar het liefst iedere dag toepassen om daadwerkelijk effect te hebben.
  NIET TOEPASSEN bij COUPEROSE of een extreem gevoelige huid
  »
oedeem benen

De Dode Zee modder verbetert de bloedcirculatie waardoor vochtophopingen (oedeem) verminderen en het gevoel van `zware benen` verdwijnt. Activeert het celmetabolisme en werkt preventief bij bloedvat problemen, zoals spataderen.

benodigdheden:
Zwarte modder Body modder waspommade Salée bodylotion Meng zwarte modder met fijngemaakte ijsblokjes in een verhouding van 4 op 1. Breng dit koude moddermengsel aan op de benen en laat het 20 minuten inwerken. Reinig de benen met body modderwaspommade. Nabehandelen met bodylotion. Naar behoefte toepassen.
  »
droog haar met roos

Mineraliseert en hydrateert de hoofdhuid waardoor deze de juiste vochtbalans krijgt, met als resultaat geen roos en een gezonde hoofdhuid.

benodigdheden:
Dode Zee zout Safi Shampoo voor droog haar Haar moddermasker Masseer het Dode Zee zout gedurende 2 minuten in de hoofdhuid en laat het nog 5 minuten inwerken. Uitspoelen met lauwwarm water en wassen met shampoo voor droog haar. Dit 3 à 4 keer per week tot er resultaat is, daarna 2 keer per week afwisselend met haar moddermasker.
  »
vet haar met roos

De modder absorbeert schilfers, verontreinigingen en het vet van de hoofdhuid. De combinatie van mineralen, modder en shampoo mineraliseren en hydrateren de huid met als resultaat een hoofdhuid in een goede conditie zonder roos.

benodigdheden:
Zwarte modder Dode Zee zout Salée Shampoo voor vet haar - - Haar moddermasker Masseer de zwarte modder zachtjes in de hoofdhuid en laat deze 25 minuten inwerken. Uitspoelen met lauwwarm water. Daarna 2 minuten masseren met Dode Zee zout. Uitspoelen en wassen met shampoo. Dit 3 à 4 keer per week tot er resultaat is, daarna 2 keer per week afwisselend met haar moddermasker.
»
frisse huid Deze Dode Zeewater behandeling hydrateert en mineraliseert. Doorbloeding en functies van huidcellen worden sterk gestimuleerd. Resultaat; een frisse gladde huid.
benodigdheden:
Dode Zee water Salée bodylotion Neem een beetje Dode Zeewater in de palm van de hand en masseer dit heel licht in de huid, vermijd het gezicht. Laat het water 10 minuten inwerken en neem dan een lauwwarme douche. Afdrogen en bodylotion op de nog enigzins vochtige huid aanbrengen.
  »

Ernstige huidproblemen laten zich uitstekend met zwarte modder en modder- preparaten behandelen. Wel is het noodzakelijk de huid na de behandeling met een EDOM crème of bodylotion te verzorgen. Hier zijn meerdere combinaties mogelijk afhankelijk van de ernst en aard van de huidaandoening. Vraag per e-mail welke producten u het beste voor uw huidprobleem kunt gebruiken.
klik hier voor producten en prijzen:
SaleeNature huidverzorging Dode Zee modderproducten toepassingen mineralen modder Safi Dode Zee producten

drijven in de Dode Zee.  Baden in de Dode Zee, heilzaam bij psoriasis, eczeem en andere huidproblemen.  Dode Zee modder huidverzorging is dierproefvrij

hier vindt u meer Anthémis producten ....
Bach Bloesem Remedies 150 verschillende etherische oliën Tea Tree producten aromatherapie toepassingen
massage oliën behandelingen van schimmelinfecties miniaturen probeerverpakkingen gezondheidssteentjes helende mineralen
Dode Zee modderproducten huidproblemen acne/rosacea e.d. huidproblemen eczeem/psoriasis e.d Dode Zee huidverzorging
   
e-mail dodezee@anthemis.nl mineraalkuur.htm - laatste wijziging zaterdag 08 oktober 2005

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer